Bina ați venit!

Coș de cumpărături

0 articol 0,00 RON

My Cart -

0 articol
Compara produsele

Nu aveți produse de comparat.

Condiţii de livrare şi posibilitate de schimbare

SC COLOR METAL SRL asigură livrarea scărilor comandate prin Urgent Cargus Curier iar costurile livrării sunt suportate de catre client. Pentru localitățile din afara rețelei Urgent Cargus Curier se percepe o taxă de 1.0 lei/km + TVA, taxă care este plătită de către client iar kilometri suplimentari sunt calculați o singură dată, doar dus, față de cea mai apropiată filială Urgent Curier. Livrarea se va face la adresa introdusă la înregistrare. În cazul în care lungimea scării depășește 3m, atunci scara este livrată la sediul Urgent Cargus Curier de care aparțineți de unde se poate prelua.Termenul de livrare obișnuit al produselor cumpărate de pe site-ul nostru se încadrează între 1 și 4 zile lucrătoare din momentul înregistrării și confirmării comenzii. În condiții speciale, timpul de livrare poate fi depășit, caz în care veți fi contactat și anunțat de către un agent de vânzări. În cazul în care nu puteți fi contactat la data și ora stabilită pentru livrare, vom păstra bunurile comandate timp de trei zile lucrătoare, interval în care vom încerca să vă contactăm din nou pentru a definitiva livrarea. În cazul în care nici în acest interval de timp nu puteți fi contactat, comanda va fi anulată.
Vă rugăm să verificați produsele primite prin curier formulând orice reclamații în prezența curierului și înainte de a semna primirea bunurilor. Rezervăm dreptul de a nu lua în considerare reclamațiile cantitative și calitative care nu țin de condițiile de garanție și care sunt efectuate după primirea produselor și plecarea curierului.
În cazul în care s-a emis o comandă pentru o scară care înca nu a fost livrată, Color-Metal vă oferă posibilitatea alegerii unei alte scări din gama noastră.
În cazul în care scara achiziționată prezintă vreun defect de fabricație, aveți dreptul să schimbați scara în termen de maxim 2 zile după livrarea scării, după anunțarea prealabilă prin e-mail sau fax a intenției schimbării, cu condiția ca produsul să nu prezinte urme de folosință.
În cazul în care s-a emis o comandă greșită, Color Metal va ofera posibilitatea că în maxim 2 zile de la achiziție să puteți schimba scara comandată greșit însă aceasta nu trebuie să prezinte urme de folosința iar cheltuielile de curierat tur-retur vor fi suportate de către client.
SC COLOR METAL SRL nu restituie valoarea scării achiziționata dar oferă posibilitatea alegerii unui alt model de scară cu o valoarea similară sau cu o valoare mai ridicată cu condiția achitării diferenței.