Bina ați venit!

Coș de cumpărături

0 articol 0,00 RON

My Cart -

0 articol

Scara oțel 3 trepte tip 20

122,55 RON

Disponibilitate: În stoc

Descriere

Scările din oţel uz casnic tip 20, folosesc trepte din oţel de o stabilitate deosebită care are o suprafată destul de mare de access de cca. 20 cm. Suprafaţa utilă este acoperită cu un strat de cauciuc care conferă treptei un confort sporit şi protecţie împotriva alunecării accidentale. Aceste tipuri pot fi achiziţionate în două variante, cu două sau trei trepte de acces.


Gândit pentru siguranţa, dar nu în ultimul rând pentru confort, piciorul din faţa al scării din aluminiu este acoperit cu cauciuc care conferă siguranţa împotriva alunecării accidentale. Partea superioară a scării din aluminiu tip 20 asigură o rigiditate sporită scării şi asigură o stabilitate utilizatorului care se află pe ultima treaptă de acces. Raza de curbură este în planul scării şi asigură o distanţa confortabilă de lucru faţa de platforma la care se lucrează.


Cantitate:
Scări din oţel tip 20 -- Detalii technice conf. normativelor nr. EN 131
20
20-02
20-03
scari
2
3
height
0,90 m
1.15 m
height
0,47 m
0.70 m
height
2,30 m
2.52 m
height
4,00
5.75

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.

Brand brand
History Color sit amet, consectetur adipiscing elit. In gravida pellentesque ligula, vel eleifend turpis blandit vel. Nam quis lorem ut mi mattis ullamcorper ac quis dui. Vestibulum et scelerisque ante, eu sodales mi. Nunc tincidunt tempus varius. Integer ante dolor, suscipit non faucibus a, scelerisque vitae sapien.