Bina ați venit!

Coș de cumpărături

0 articol 0,00 RON

My Cart -

0 articol
Compara produsele

Nu aveți produse de comparat.

Scări aluminiu expert tip 38

  1. 1.105,38 RON

    Treptele scărilor din aluminiu dublu extensibile tip 38 sunt nituite și stanțate de marginea laterală în așa manieră încât să confere o rezistentă ridicată în folosință. Dispozitivele de agățare și cea care permite deschiderea scării sunt făcute din oțel de cea mai bună calitate. Un alt element de siguranța sunt şi cingile care leagă cele două tronsoane şi nu dau voie sa se aplatizeze.


    Mecanismele de agățare sunt prinse in șuruburi, iar ca elementul de agățare să prezinte siguranță deplină se mai instalează şi cleme de protecție din material plastic care asigura blocarea mecanismului de agățare pentru a nu se desface in timpul exploatării scării la înălțime.


  2. 1.494,99 RON

    Treptele scărilor din aluminiu dublu extensibile tip 38 sunt nituite şi stanțate de marginea laterală în aşa manieră încât să confere o rezistentă ridicată în folosință. Dispozitivele de agățare şi cea care permite deschiderea scării sunt făcute din oţel de cea mai bună calitate. Un alt element de siguranță sunt şi cingile care leagă cele doua tronsoane şi nu dau voie sa se aplatizeze.


    Mecanismele de agățare sunt prinse în șuruburi, iar ca elementul de agățare sa prezinte siguranță deplină se mai instalează şi cleme de protecție din material plastic care asigură blocarea mecanismului de agățare pentru a nu se desface în timpul exploatării scării la înălțime.