Bina ați venit!

Coș de cumpărături

0 articol 0,00 RON

My Cart -

0 articol
Compara produsele

Nu aveți produse de comparat.

Scări din aluminiu tip 33

 1. 126,46 RON

  Treptele de sus ale scărilor din aluminiu tip 33 sunt unite la deschidere asigurând astfel o suprafață utila de acces de 160 mm. Se constituie astfel o platforma de stat pe ele, sau se poate folosi si suport pentru diversele scule sau obiecte care ajuta în activitatea curenta la înălțimea.


  Treptele de acces pe ambele par?i sunt facute din aluminiu riflat, procedura care face ca treptele sa nu fie alunecoase. Lățimea treptelor este de 80 mm fiecare. Stabilitatea si siguranță sunt garantate de montarea unor cingi care leagă parte anterioara de cea posterioara a scării, ceea ce face ca cele doua laturi sa nu poate sa se desprindă.


 2. 163,57 RON

  Treptele de sus ale scărilor din aluminiu tip 33 sunt unite la deschidere asigurând astfel o suprafață utila de acces de 160 mm. Se constituie astfel o platformă de stat pe ele, sau se poate folosi şi suport pentru diversele scule sau obiecte care ajuta în activitatea curentă la înălțime.


  Treptele de acces pe ambele părți sunt făcute din aluminiu riflat, procedura care face ca treptele sa nu fie alunecoase. Lățimea treptelor este de 80 mm fiecare. Stabilitatea şi siguranța sunt garantate de montarea unor cingi care leagă parte anterioară de cea posterioară a scării, ceea ce face ca cele două laturi sa nu poate sa se desprindă.


 3. 180,55 RON

  Treptele de sus ale scărilor din aluminiu tip 33 sunt unite la deschidere asigurând astfel o suprafață utilă de acces de 160 mm. Se constituie astfel o platformă de stat pe ele, sau se poate folosi și suport pentru diversele scule sau obiecte care ajută în activitatea curentă la înălțime.


  Treptele de acces pe ambele părți sunt făcute din aluminiu riflat, procedura care face ca treptele sa nu fie alunecoase. Lățimea treptelor este de 80 mm fiecare. Stabilitatea şi siguranța sunt garantate de montarea unor cingi care leagă parte anterioară de cea posterioară a scării, ceea ce face ca cele doua laturi sa nu poate sa se desprindă.