Bina ați venit!

Coș de cumpărături

0 articol 0,00 RON

My Cart -

0 articol
Compara produsele

Nu aveți produse de comparat.

Scări din otel tip 20

  1. 102,57 RON

    Scările din oţel uz casnic tip 20, folosesc trepte din oţel de o stabilitate deosebită care are o suprafaţa destul de mare de access de cca. 20 cm. Suprafata utilă este acoperită cu un strat de cauciuc care conferă treptei un confort sporit şi protecţie impotriva alunecării accidentale. Aceste tipuri pot fi achiziţionate în două variante, cu două sau trei trepte de acces.


    Gândit pentru siguranţa, dar nu în ultimul rând pentru confort, piciorul din faţa al scării din aluminiu este acoperit cu cauciuc care conferă siguranţă impotriva alunecarii accidentale. Partea superioară a scării din aluminiu tip 20 asigură o rigiditate sporită scării şi asigură o stabilitate utilizatorului care se află pe ultima treapta de acces. Raza de curbură este în planul scării şi asigură o distanţă confortabilă de lucru faţa de platforma la care se lucrează.


  2. 122,55 RON

    Scările din oţel uz casnic tip 20, folosesc trepte din oţel de o stabilitate deosebită care are o suprafată destul de mare de access de cca. 20 cm. Suprafaţa utilă este acoperită cu un strat de cauciuc care conferă treptei un confort sporit şi protecţie împotriva alunecării accidentale. Aceste tipuri pot fi achiziţionate în două variante, cu două sau trei trepte de acces.


    Gândit pentru siguranţa, dar nu în ultimul rând pentru confort, piciorul din faţa al scării din aluminiu este acoperit cu cauciuc care conferă siguranţa împotriva alunecării accidentale. Partea superioară a scării din aluminiu tip 20 asigură o rigiditate sporită scării şi asigură o stabilitate utilizatorului care se află pe ultima treaptă de acces. Raza de curbură este în planul scării şi asigură o distanţa confortabilă de lucru faţa de platforma la care se lucrează.